Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
24 portions

Malzemeler

  • garlic cloves
    2
  • fresh chives
    1 tsp
  • lemon zested and juiced
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • white (shiro) miso paste
    20 g
  • Japanese pickled ginger thinly sliced
    10 g
  • light soy sauce
    5 g
  • vegetable oil
    5 g
  • warm water
    10 g
  • fresh scallops half shell, cleaned and pat dried with paper towel
    24
  • rock salt to serve on
    500 g
  • wakame salad (see Tip)
    50 g
  • baby pickled capers
    10 g
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch
  • lime wedges, to serve
  • lemon wedges, to serve
  • fresh crusty bread to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 166.8 mg
Protein 3.5 g
Kalori 423.5 kJ / 101.2 kcal
Yağ 9 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 5.4 g
Karbonhidrat 2.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...