Cihazlar ve Aksesuarlar
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 portie
Malzemeler
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
155.9 mg
Protein
21.1 g
Kalori
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
5.2 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
32.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Verfrissende Melkdrank
5 dk
Temaki Sushi
Değerlendirme yok
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Değerlendirme yok
Thaise rode curry
1sa
Kurkuma schillen
Değerlendirme yok
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Değerlendirme yok
Taboulé met quinoa en tonijn
40 dk
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Değerlendirme yok
Napolitaanse Pizza
Değerlendirme yok
Kimchi mac&cheese
50 dk
IJs van Mango en Passievrucht
12sa
Mallorcaanse vissoep
40 dk