Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 portie

Malzemeler

  • selderij bladeren
    40 g
  • venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • korianderzaad
    1 theelepel
  • graanmosterd
    1 eetlepel
  • olijfolie
    50 g
  • citroensap, vers geperst
    30 g
  • zout plus extra voor kruiden
    2 - 3 snuifje
  • zwarte peper, gemalen
    2 - 3 snuifjes
  • selderstengels in stukken gesneden
    100 g
  • venkelknollen in stukken gesneden
    100 g
  • zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)
    3
  • water
    500 g
  • gedroogde laurierbladeren
    2
  • aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)
    1000 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 155.9 mg
Protein 21.1 g
Kalori 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Yağ 10.7 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 32.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...