Bietencarpaccio met Burrata

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portie

Malzemeler

  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • basilicum, gedroogd
    5 tl
  • zout naar smaak
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen naar smaak
    ¼ tl
Bieten
  • rauwe babybiet bijgesneden
    800 g
  • water
    1100 g
  • rucola
    120 g
  • burrata in stukken gescheurd
    250 g
  • granaatappelpitten (isteğe bağlı)
    2 el
  • pecannoten (isteğe bağlı) gehakt
    2 el

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 436.8 mg
Protein 9.1 g
Kalori 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Yağ 24.7 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 12.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...