Bouillon indien à la pâte tandoori
TM6 TM5

Bouillon indien à la pâte tandoori

3.8 ( 17 değerlendirme )

Malzemeler

  • 1 oignon coupé en deux
  • 5 gousses d'ail
  • 25 g de beurre
  • 2 c. à soupe de pâte tandoori
  • 1 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 2 carottes coupées en dés
  • 2 pommes de terre coupées en dés
  • 100 g de petits pois surgelés
  • 150 g de jambon dans le talon, en petits dés
    veya 150 g de jambonneau en petits dés
  • 2 œufs
  • 1 bouquet de coriandre fraîche

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
364.7 kcal / 1525.7 kJ
Protein
18.4 g
Yağ
15.5 g
Karbonhidrat
42.1 g
Lif
10.9 g
Doymuş Yağ
5.9 g
Sodyum
1451.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler