Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1194.2 mg
Protein
12.7 g
Kalori
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Yağ
23.3 g
Lif
9.2 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
43.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiralize Your Life
25 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chopped Asian Salad
20 dk
Aussie Potato Salad
1sa 30 dk
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Değerlendirme yok
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 dk
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1sa
Gluten free focaccia bread
1sa
Yoghurt cheese
24sa 40 dk
Curry potato soup
35 dk
Traditional Fried Rice
20 dk
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 dk
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2sa 10 dk
Community fave brown rice salad
55 dk