Cihazlar ve Aksesuarlar
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
panko (Japon galeta unu)150 g
-
su1000 g
-
yumurta oda ısısında6
-
ayçiçek yağı kızartmak için
-
beyaz lahana ince doğranmış (0.25-0.5 cm)200 g
-
teriyaki sos üzerine gezdirmek için6 yk
-
kırmızı chili biberi ince doğranmış, serpmek için1
-
kişniş, taze doğranmış, süslemek için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
822.8 mg
Protein
11.5 g
Kalori
833.6 kJ /
199.2 kcal
Yağ
6.5 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
1.8 g
Karbonhidrat
23.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1sa 50 dk
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 dk
Sebzeli Galette
1sa 30 dk
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Temaki Sushi
1sa
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7sa
Kişnişli Domates Salsa
Değerlendirme yok
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 dk
Bircher Müsli
12sa 10 dk
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1sa 25 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk