Cihazlar ve Aksesuarlar
宮保杏鮑菇肉片
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
蒜頭5 克
-
油20 克
-
乾辣椒 剪成小段2 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
杏鮑菇 利用削皮刀刨成薄片250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛五花肉片 約10公分長250 克
-
蠔油15 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
1534.8 mg
Protein
65.2 g
Kalori
2414.2 kJ /
577 kcal
Yağ
25 g
Lif
9.8 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
28.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
秋冬山珍
10 Tarif
Tayvan
Tayvan