Cihazlar ve Aksesuarlar
糯米椒炒豬肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油5 克
-
五花肉 切條(約1公分)150 克
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片10 克
-
豆豉 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糯米椒 切斜段(約3公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 切斜段(約3公分)20 克
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
辣豆瓣醬 依個人口味調整1 - 2 茶匙
-
米酒1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
217.4 mg
Protein
6.7 g
Kalori
763.5 kJ /
182.7 kcal
Yağ
14.3 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式家常美味秘密
44 Tarif
Tayvan
Tayvan