泡菜豬肉水餃

泡菜豬肉水餃

3.6 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
30 個

Malzemeler

  • 泡菜 切塊(約2公分)
    200 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 香油
    20 克
  • 切蔥花
    50 克
  • 水餃皮
    30 張

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 個

Protein 3.3 g
Kalori 281.5 kJ / 67.3 kcal
Yağ 3.4 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 5.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...