Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜豬肉水餃
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
30 個
Malzemeler
-
泡菜 切塊(約2公分)200 克
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
蛋1 顆
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
豬絞肉400 克
-
香油20 克
-
蔥 切蔥花50 克
-
水餃皮30 張
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
3.3 g
Kalori
281.5 kJ /
67.3 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
餃子館在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan