Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 去骨雞腿肉, 切丁(約3公分)
- 10 克 醬油
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 香油
- 10 克 蒜頭, 切片
- 30 克 蔥, 切段(約2公分),可多備一些蔥花裝飾用
- 30 克 蠔油
- 10 克 細砂糖
- 10 克 烏醋
- 80 克 紅甜椒, 去籽、切片(約2公分)
- 80 克 黃甜椒, 去籽、切片(約2公分)
- 100 克 蜜汁腰果, 稍微拍碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 1.8 g