Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 蕃茄, 切半
- 100 克 洋蔥, 切半
- 400 克 羊肉, 切塊(約一口大小)
- 2 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
- 2 枝 新鮮香菜, 只取葉子
- 2 大匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 茴香粉
- 2 小撮 番紅花
- 70 克 橄欖油
- 20 克 奶油
- 850 克 水
- 150 克 紅蘿蔔, 切塊(約一口大小)
- 150 克 櫛瓜, 切塊(約一口大小)
- 150 克 蕪菁, 白的, 切塊(約一口大小)
- 150 克 南瓜肉, 切塊(約一口大小)
- 350 克 庫司庫司
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1961 kJ / 469 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 20 g