Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 - 500 g havuç, uçları kesilmiş, iticiden daha uzun olmayacak şekilde kesilmiş
- 500 g su
- 150 g beyaz sirke
- 100 g şeker
- 6 diş sarımsak
- 1 kırmızı soğan, dilimlenmiş
- 2 jalapeño biberi, taze, dilimlenmiş
- 3 tk hardal tohumu
- 9 - 12 filiz dereotu yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 954.4 kJ / 228.1 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 114.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cookidoo 10. Yıl Kutlama Pastası
2h
Tereyağı
40 Min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10 Min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 Min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 Min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Çörek Otlu Kurabiyeler
1 godz. 50 min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Limonata (Pastane Usulü)
15 Min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30 Min