Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait demi-écrémé
- 8 g de levure boulangère sèche
- 70 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- 500 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1703.2 kJ / 407.1 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 58.6 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 318.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche tressée à la cannelle
8h
Petites gâches au chocolat au lait
15 Std. 10 Min
Brioche tressée
14h 40min
Crème dessert au gianduja
4 godz. 15 min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min