Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de lait, et 2 c. à soupe
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 75 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 125 g de beurre ramolli, en morceaux
- 8 c. à soupe de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
1h 45min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche tressée
14h 40min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min
Brioche de Jeanne
4 godz. 15 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Chouquettes du goûter
35min