Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la couronne
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2 ½ œufs)
- 1 œuf, battu
- noisettes, concassées
Réalisation de la crème mousseline au praliné
- 220 g de lait
- 25 g de fécule de maïs
- 3 jaunes d'œufs
- 35 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre dont 20 g de beurre froid en morceaux et 130 g de beurre pommade
- 170 g de praliné (voir "Conseil(s)")
Montage
- sucre glace
- praliné, pour l'intérieur de la couronne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2566 kJ / 618 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 47 g
Alternatif tarifler
Praliné
30 Min
Brioche feuilletée
5h
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Tartelettes au citron meringuées
14 Std. 15 Min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Napolitain
4h 20min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Fraisier
15 godz.
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Saint-Honoré
3 Std.
Crème pâtissière au chocolat
30 Min