Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 Std. 10 Min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain au levain
17 Std.
Petits pains au lait
1h 45min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3ωρ. 15 λεπτ.
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min