Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 35 g de beurre, ramolli, et 1 noisette
- 300 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 9234 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 64 g
- Karbonhidrat
- 397 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche Nanterre
4h 15min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Baguette viennoise
2hod. 30min
Pain au levain
17 Std.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 godz. 25 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Baguette tradition
15h 25min