Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de blancs de poireau, en tronçons
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 150 g de lardons
- 20 g de beurre
-
250
g de lentilles sèches, type beluga
veya 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches, type beluga - 1 c. à soupe de curry en poudre
- 750 g d'eau
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3505.7 kJ / 837.9 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 62.2 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 376.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Poulet façon bourguignon
35 min
Pot-au-feu de légumes
55 min
Cordons bleus et purée de légumes
1h 5 min
Sauté de dinde, pommes de terre et carottes, sauce poulette
45 min
Rougail dakatine, piment et coriandre
15min
Mie goreng 🌶️🌶️
30 min
Salade, pâtes au ragoût et crème choco-fraise
35 min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20 min
Poulet au vin rouge
55 min
Sauté de porc sauce cacahuète
45 min
Purée de légumes racines au romarin
45 min