Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 604.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa frantoiana
45 min
Stufato di lenticchie
1sa
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1sa
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Mesciua spezzina
1sa
Barrette frozen pistacchio, pesche e lamponi
5h 10min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Insalata di ceci e coriandolo
40 min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 分钟
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1sa