Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 604.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di porri e orzo
45min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45min
Melanzane alla messinese
30min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Zuppa frantoiana
45min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Stufato di lenticchie
1 Std.