Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 604.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema di verdure invernale
50min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Mesciua spezzina
1h
Stufato di lenticchie
1h
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Zuppa frantoiana
45min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45min
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min