Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Bulgur
- 650 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Olivenöl
- 3 TL Curry
- 2 Äpfel (ca. 400 g), geviertelt
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Tomaten (evtl. gehäutet), geachtelt
- 100 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 6 Stängel Koriander, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2316 kJ / 556 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 13.9 g
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Curry von Wurzelgemüsen
1 godz.
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25 Min
Gemüse-Curry mit Kokosmilch
50min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Kichererbsencurry
40 min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Blumenkohl mit Erdnuss-Curry-Sauce
50min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min