![Beetroot, Parmesan and cashew dip Beetroot, Parmesan and cashew dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD63A9BE-A8CF-4ABD-9CF0-31426C286BA1/Derivates/096CFF53-8AD4-4F04-B587-DA3878FFB62F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 50 g
- Kalori
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 294.5 mg
Alternatif tarifler
Rosemary salt
24h 5min
Dukkah
25 min
Herb and garlic dip
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30 min
Herbed lavosh
55 min
Zingy avocado and lime dip
10min
Beetroot salad
10min
Chunky basil pesto dip
10min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Hommus dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min