Beetroot, Parmesan and cashew dip
TM6 TM5 TM31

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 (225 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 150 g roasted salted cashew nuts
  • 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
  • 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 50 g
Kalori
641.9 kJ / 153 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
8 g
Yağ
10 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Lif
2.5 g
Sodyum
294.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler