Beetroot, Parmesan and cashew dip

Beetroot, Parmesan and cashew dip

4.7 238 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 5 dk
490 g

Malzemeler

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • roasted salted cashew nuts
    150 g
  • canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
    450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    1 tbsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • spring onion/shallot trimmed and finely sliced for garnishing
    1

Besin Değeri şuna göre 50 g

Kalori 153 kcal / 641.9 kJ
Protein 6 g
Yağ 10 g
Karbonhidrat 8 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Sodyum 294.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...