Mexican stack
TM6 TM5 TM31

Mexican stack

4.7 ( 773 değerlendirme )

Malzemeler

  • 150 g tasty cheese cut into pieces (3 cm)
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 4 garlic cloves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 - 2 fresh chillies deseeded if preferred
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into pieces
  • 1 zucchini (approx. 325 g), cut into pieces
  • 200 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
  • 400 g canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 70 g tomato paste
  • 400 g canned tomatoes
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 tsp ground coriander
  • 2 tsp ground paprika
  • 2 tsp raw sugar
  • ½ - 1 tsp sea salt to taste
  • ½ - 1 tsp ground black pepper to taste
  • 6 Lebanese flat bread
  • sour cream to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
334.2 kcal / 1403.7 kJ
Protein
14.7 g
Yağ
9.6 g
Karbonhidrat
41.8 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
4.3 g
Sodyum
920.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler