Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g cooking oil
- 150 g fresh coriander, roots and stems included
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 3 - 6 bird's eye chillies (chilli padi), adjust to taste
- 20 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 5 g fresh galangal (lengkuas)
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp white pepper powder
- 2 tsp sugar
- 1 tsp shrimp paste (belacan)
- 200 g coconut milk (room temperature)
- 50 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 150 g long beans, cut in 2 cm length
- 200 g zucchini, cut in cubes
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (2 cm)
- 10 g fresh green peppercorns (isteğe bağlı)
- 6 kaffir lime leaves, vein removed
- 30 g Thai basil leaves, chopped
- 150 g water
- 80 g green capsicum, cut in pieces
- 100 g cherry tomatoes, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef rendang
6h 20min
Tom Yum Goong
30 dk
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Curry Chicken
1sa
Green Curry Chicken
55 dk
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 dk
Thai green curry paste
10min
Chicken Rendang
45min
Curry Fish
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30 dk