Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g cooking oil
- 150 g fresh coriander, roots and stems included
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 3 - 6 bird's eye chillies (chilli padi), adjust to taste
- 20 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 5 g fresh galangal (lengkuas)
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp white pepper powder
- 2 tsp sugar
- 1 tsp shrimp paste (belacan)
- 200 g coconut milk (room temperature)
- 50 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 150 g long beans, cut in 2 cm length
- 200 g zucchini, cut in cubes
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (2 cm)
- 10 g fresh green peppercorns (isteğe bağlı)
- 6 kaffir lime leaves, vein removed
- 30 g Thai basil leaves, chopped
- 150 g water
- 80 g green capsicum, cut in pieces
- 100 g cherry tomatoes, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1j
Pad kra pow
45 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1j 25 menit
Chicken Rendang
45 Min
Curry Fish
35 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45 min