Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1365.4 mg
Protein
70.9 g
Kalori
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Yağ
95.7 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
48.6 g
Karbonhidrat
4.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemonade
5 dk
Steamed Pork Patty
Değerlendirme yok
Baklava Cheesecake
Değerlendirme yok
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Değerlendirme yok
Mojito
10 dk
Loaded Potato Waffle
Değerlendirme yok
Fish Stock
Değerlendirme yok
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 dk
Egg Pudding With Passion Fruit
5sa 20 dk
Bananas with spiced caramel sauce
1sa 50 dk
Pineapple curd (TM6)
20 dk
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 dk