Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to submerge bags
  • freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)
    30 g
    1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)
  • shallots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying
    200 g
  • egg yolks
    4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1365.4 mg
Protein 70.9 g
Kalori 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Yağ 95.7 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 48.6 g
Karbonhidrat 4.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...