Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 21.1 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 721.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Indonesian yellow spice paste
40min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Whole fish curry
45 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min