Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 21.1 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 721.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Douhua (soybean curd)
10h 25 min
Simple pizza
1h 30min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Indonesian white spice paste
35min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min