Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 120 g brown onions, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g unsalted butter
- 1000 g green lip mussels or black mussels
- 180 g dry white wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1980 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 779 mg
Alternatif tarifler
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Mai Tai
Değerlendirme yok
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Oysters with Lime Granita
Değerlendirme yok
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min