Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1144.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gado gado
1h
Indonesian white spice paste
35 Min
Indonesian yellow spice paste
40 λεπτ.
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Madurese chicken satay
1h 30min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3u. 15min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Pas d’évaluation
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Not quite nasi goreng
45min