Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1144.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Madurese chicken satay
1h 30min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Ginger Fried Rice
15min
Crème caramels
7h 45 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Indonesian white spice paste
35min
Whipped Cream
10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min