Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Protein
- 75.8 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 58.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1144.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Egg Salad Sandwiches
35min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Pistachio Butter
Keine Bewertungen
Freeform bread with filling
1h 35min
Korean pickled potato salad (peeler)
25hod. 10min
Citrus dust
4h 10min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1 Std. 30 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian yellow spice paste
40min