Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 2196 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agedashi tofu
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian green spice paste
40min
Indonesian red spice paste
45min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Tomato-egg drop soup
20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Indonesian white spice paste
35 Min