Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g garlic cloves
- 75 g eschalot
- 200 g fresh red chillies, cut into halves
- 100 g curly red chilli, cut into halves
- 35 g palm sugar
- 100 g vegetable oil
- 1 tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 5337.7 kJ / 1275.8 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 98.2 g
- Yağ
- 101.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 1939.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indonesian white spice paste
35min
Chai latte parfait
29h 5min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian green spice paste
40min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Madurese chicken satay
1h 30min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min