Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g garlic clove
- 100 g eschalot
- 100 g candlenuts, toasted
- 100 g lemongrass, cut into thin slices
- 50 g fresh ginger, cut into thin slices
- 50 g fresh galangal, cut into thin slices
- 40 g fresh turmeric, cut into pieces
- 125 g vegetable oil
- 125 g water
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 9682 kJ / 2314.1 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 133.6 g
- Yağ
- 204 g
- Doymuş Yağ
- 31.1 g
- Lif
- 25 g
- Sodyum
- 1950.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Indonesian green spice paste
40 Min
Indonesian red spice paste
45 min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Madurese chicken satay
1h 30 min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Indonesian white spice paste
35min