Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- 600 g topinamburu, obranego, pokrojonego w 5 cm słupki
- 3 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 35 g koncentratu pomidorowego
- 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka białej gorczycy, ziaren
- 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 1 łyżka whisky (isteğe bağlı)
- 50 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 1 szczypta pieprzu cayenne, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 740.4 kJ / 177 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 995.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soczewica w sosie curry z dynią na parze
1 Std. 15 Min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1 Std. 10 Min
Ragout z soczewicą i burakami
2 Std. 10 Min
Gulasz soczewicowo-dyniowy
1 Std.
Pikle z łodyg jarmużu
24h 40min
Krem z kasztanów jadalnych
15 Min
Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort
25 Min
Pasta z topinamburu
35 Min
Fasola adzuki po prowansalsku
13 Std.
Fasolotto z kalafiorem
13hod. 55min
Bulion rybny
1 Std.
Zupa krem z topinamburu i pora
1 Std.