Topinambur po prowansalsku

Topinambur po prowansalsku

4.3 24 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 800 g wody
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 600 g topinamburu obranego, pokrojonego w 5 cm słupki
  • 3 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 2 ząbki czosnku
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 35 g koncentratu pomidorowego
  • 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 łyżeczka białej gorczycy ziaren
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
  • 1 łyżka whisky (isteğe bağlı)
  • 50 g czarnych oliwek, bez pestek przekrojonych na pół
  • 1 szczypta pieprzu cayenne, mielonego

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 995.2 mg
Protein 3.5 g
Kalori 740.4 kJ / 177 kcal
Yağ 6.6 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 28.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...