
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kürbis-Crumble
- 40 g Parmesan in Stücken
- 40 g Mandeln
- 40 g Weizenmehl, glatt
- 40 g Butter in Stücken
- 800 g Kürbisfleisch (z.B. vom Muskatkürbis), geschält
Rotwein-Reduktion, Rehmedaillons und Fertigstellung
- 250 g Rotwein kräftig
- 250 g Traubensaft
- 600 - 700 g Rehrücken, ausgelöst im Ganzen
- 70 g Speckwürfel
- 1 EL Öl
- 2 Zweiglein frischer Thymian
-
4 - 6
frische Feigen geviertelt
veya 4 - 6 Feigen, getrocknet geviertelt, nach Geschmack - 100 - 150 g rote Trauben kernlos, nach Geschmack
- 160 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- 2 TL weißer Balsamessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ frische rote Chilischote entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 776 kcal / 3250 kJ
- Protein
- 51 g
- Yağ
- 40 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Lif
- 7.9 g