Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Salsa Verde
10 min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Chinakohl-Röllchen
50 min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Garnelenbällchen
30 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10min
Garnelenchips
35min