Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Lachs-Cannelloni
50min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50 min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Lachs-Burger
25 min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min