Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1h 20min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1h 20min
Ananas-Beignets mit Zimt-Limetten-Zucker
2h 30 min
Krabben-Päckchen
35min
Ziegenkäse-Törtchen im Möhrenmantel
50min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Saibling mit Artischocken
40min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min