
Uyumlu sürümler
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tartelette-Teig
- 75 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen und Bemehlen
- ½ TL Salz
- 50 g Wasser
Steinpilzbelag
- 4 - 5 EL Olivenöl zum Braten
- 400 g Steinpilze, frisch in Scheiben (5 mm)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL frische Thymianblättchen (isteğe bağlı)
- 1 Bund glatte Petersilie ohne Stiele
- 2 EL Zitronensaft
- 300 g Fontinakäse in Stücken
- 80 - 100 g Oliven, schwarz, entsteint z.B. Kalamata, in Scheiben (3 mm)
Kerbel-Crème-fraîche-Dip
- ½ - 1 Bund Kerbel ohne Stiele
- 100 g Gewürzgurken in Stücken
- 40 g Kapern, eingelegt abgetropft (2 EL)
- 1 Ei hartgekocht, geviertelt
- 400 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 576 kcal / 2411 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 45 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Lif
- 4.9 g