Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandelboden
- 20 g Butter, weich, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mandeln, geröstet, ungesalzen (siehe Tipp)
- 60 g brauner Zucker
- 1 Prise Salz
Feigenmarmelade
- 100 g Feigen, getrocknet
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 10 g Zitronensaft
Ricotta-Füllung und Fertigstellung
- 170 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
- 3 Eier, getrennt
- 170 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 Prise Salz
- 80 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Zimt, gemahlen, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1784 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Schoko-Orangen-Brownies
2 Std. 30 Min
Marokkanischer Gugelhupf
1h 35min
Honigkuchen mit Blutorange
2 Std.
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Blaubeer-Käsekuchen
5 Std.
Mohn-Birnen-Kuchen
3ωρ.
Mango-Kokos-Tarte
1h 10min
Mandel-Honig-Grieß-Kuchen
1h
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Basilikum-Apfel-Tarte
2 godz. 40 min