Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Apfelringe, getrocknet
- 50 g Nüsse (z. B. Walnüsse)
- 2 Brötchen, altbacken, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 60 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter
- 50 g Rosinen
- 120 g Sahne
- 350 g Burgunder Rotwein (ersatzweise anderer, trockener Rotwein)
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Piment
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 8 Rotkohlblätter (äußere Blätter)
- 30 g Zucker
- 15 g Speisestärke, in 2 EL Wasser angerührt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2352 kJ / 562 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Marinierte Möhren
50min
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1h 25min
Kaninchen-Terrine
1h 10min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min