Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Apfelringe, getrocknet
- 50 g Nüsse (z. B. Walnüsse)
- 2 Brötchen, altbacken, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 60 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter
- 50 g Rosinen
- 120 g Sahne
- 350 g Burgunder Rotwein (ersatzweise anderer, trockener Rotwein)
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Piment
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 8 Rotkohlblätter (äußere Blätter)
- 30 g Zucker
- 15 g Speisestärke, in 2 EL Wasser angerührt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2352 kJ / 562 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Feine Königsberger Klopse
1j
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Birnen-Kartoffel-Reibekuchen mit Schinkendip
1j
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45 min
Kohlpäckchen
1j
Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen
50 menit
Mayonnaise
5 min
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1j 30 menit
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1 Std. 40 Min
Grünkohl-Risotto
40 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Kastanien-Radicchio-Kuchen
1j 30 menit