Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20 min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Tintenfischsauce
40min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Negroni
5 Min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Sauce alla Puttanesca
25 min