Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de coles de Bruselas congeladas
- 150 g de dados de beicon
- 200 g de nata (mínimo 30% de grasa)
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1018 kJ / 244 kcal
- Protein
- 7.99 g
- Karbonhidrat
- 7.31 g
- Yağ
- 20.14 g
- Lif
- 4.97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Judías verdes a la carbonara
40 min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 godz. 30 min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Repollo salteado
25 min
Judías verdes con chalotas y champiñones
45 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1 Std. 10 Min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min