Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pettole pugliesi
3h
Pizzi leccesi
6 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Cartellate
1 godz. 5 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pucce
7 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min