Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di fave con cicoria
50min
Pizzi leccesi
6h
Pitta rustica salentina
1h 40min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Pizza rustica lucana
1h 15 min
Pucce
7 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pettole pugliesi
3h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min