Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di burro a tocchetti
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Crema di latte e ricotta
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 110 g di zucchero
- 200 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di miele
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di ricotta vaccina, sgocciolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Struffoli
1j
Frittelle di agretti
2j
Cupolette al limone
9h
Pastiera
15h
Sfogliatelle frolle
2j 30 menit
Calzoni fritti napoletani
2j 30 menit
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1j 20 menit
Danubio salato
3sa
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta Babà napoletana
8h