Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di burro a tocchetti
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Crema di latte e ricotta
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 110 g di zucchero
- 200 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di miele
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di ricotta vaccina, sgocciolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min.
Graffe di Carnevale
4 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Struffoli
1h
Pizzette fritte
1hod. 55min
Panini napoletani
5h 20 min
Danubio salato
3h
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Torta Babà napoletana
8h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min