Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 95.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Panzerotti alla romana
55 Min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Cuddure con le uova
2 Std.
Turdilli calabresi
1h
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Zuppa di lenticchie e chorizo (Bimby Friend)
1h
Cono graffa
1h
Chiacchiere
1小时 35 分钟
Frittelle di zucca
1hod. 25min
Struffoli
1h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min