Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 95.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Ciambelle salate farcite
4sa 5 dk
Cartellate
1h 5min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Canascione
3h 10 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Pucce
7 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min