Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 95.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 486 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Turdilli calabresi
1h
Gattò di patate
1h 30min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Crispedduzzi calabresi
1h 5min
Cavatelli
1h 30min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3 Std.
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min