Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
veya 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 764 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40 λεπτ.
Placki
40 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 Min
Bern-style Rösti (TM6)
40 λεπτ.
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Rabbit stew
1h
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50 Min
Chicken Congee
1h 30min