
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 15 g di pinoli
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate
Salmone, fagioli verdi e riso
- 4 filetti di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische
- 1200 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- 400 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm), puniti delle estremità
- 1 cucchiaio di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 160 g
- Kalori
- 294 kcal / 1224 kJ
- Protein
- 15 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Lif
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Sodyum
- 0.1 mg