Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min