Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Değerlendirme yok
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Patate e zucca al vapore
25min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Contorno di melanzane
25min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1h
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2 Std.