Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 38.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4h
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2 Std.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Purè di patate (TM6)
1h