Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di finocchi, puliti e in quarti
- 50 g di farina tipo 00
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1427.8 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 38.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Peperonata (TM6)
45min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h