![Ghiaccioli di prugne e albicocche secche Ghiaccioli di prugne e albicocche secche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/411bb945b0f96107f795b369a371f0b2/Derivates/6bac3b74aca275f37c558ce01f3aeed544581746.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
- 500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1008.1 kJ / 240.9 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 4.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porcini
50min
Drink 100% pompelmo
Değerlendirme yok
Vin brûlé
20min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Mele con zabaione al sidro
40min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Vellutata di verdure e ortiche con granola aromatica
1 Std. 15 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Mousse al caffè (senza lattosio)
3h 20min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di asparagi
45min