Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 52.3 g
- Yağ
- 14.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 201.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Crema de ahumados y gambas
40 min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min
Tosta toscana con sardinas
20min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 godz. 40 min
Parmentier de batata y pato confitado
50 min
Caldereta de langosta
1 Std.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1 Std.
Coulant de turrón
15 Min
Arroz rojo de carabineros
1 Std.