Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 5 dentes de alho
-
20
g coentros
veya 10 g poejo - 300 g tomate-cereja cortado em metades
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinagre balsâmico
- 900 g água
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 250 g sêmola de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4631.5 kJ / 1107 kcal
- Protein
- 165.4 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 18458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35min
Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas - TM6
10min
Massa com molho de amendoim vegan
30min
Esparregado com polenta frita
2h 30min
Bolinhos gregos de curgete (Kolokithokeftedes) - TM6
45min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1h
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1h 15min
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30min
Pão naan express
20min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2j
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Polenta com pesto de rúcula
45min