Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Custard
- 400 g milk
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 egg yolks
- 40 g white sugar
- 1 pinch sea salt
- 50 g cornflour
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Choux pastry
- 70 g water
- 70 g milk
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 2 tsp white sugar
- 150 g plain flour
- 4 eggs, 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash
- 2 tbsp flaked almonds
Hazelnut praline paste
- 220 g hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 50 g white vinegar
Assembly
- 100 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2170.7 kJ / 518.8 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 44.4 g
- Yağ
- 35.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 97.5 mg
Alternatif tarifler
Mini fruit cakes
25h 40min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Sgroppino
5 min
Ham and cheese canelé
49h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Traditional French chocolate canelé
49h
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min