Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Custard
- 400 g milk
- 1 tbsp natural vanilla extract
- 4 egg yolks
- 40 g white sugar
- 1 pinch sea salt
- 50 g cornflour
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Choux pastry
- 70 g water
- 70 g milk
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 2 tsp white sugar
- 150 g plain flour
- 4 eggs, 1 lightly beaten, to add to mix (if needed) and egg wash
- 2 tbsp flaked almonds
Hazelnut praline paste
- 220 g hazelnuts, without skin, toasted
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 50 g white vinegar
Assembly
- 100 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2170.7 kJ / 518.8 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 44.4 g
- Yağ
- 35.2 g
- Doymuş Yağ
- 14.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 97.5 mg
Alternatif tarifler
Profiteroles
2h 15min
Milo® mousse
1u. 5min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Bread pastry
55min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h