![Sable choux with lime ganache Sable choux with lime ganache](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58bab2a6-9b03-4701-b0ce-cc6832586bf1/Derivates/f6c68ccc-c94b-418b-b00f-249e4419d44e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 29.3 mg
Alternatif tarifler
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Honey cake
49h 30 min
Choux pastry
2 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Crème caramels
7sa 45 dk
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Traditional crème brûlée
25h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min