Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 29.3 mg
Alternatif tarifler
Salted caramel sauce
40 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Choux pastry
2 Std.
Traditional crème brûlée
25h
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Pistachio cream
15 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Crème pâtissière
15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Onde Onde Cupcakes
1 Std. 5 Min
Chocolate ganache
20 min