Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 962 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 menit
Chili con Chorizo
30 min
Zoodle-Suppe
40 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1j
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 Min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1j 30 menit
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1j 20 menit
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min