Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 962 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 Min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min
Hähnchen-Spinat-Ragout mit getrockneten Tomaten
30 Min
Feijoada
16h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30 Min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 Min
Cashew-Hähnchen
40 λεπτ.
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 Min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 λεπτ.
Low-Carb-Blumenkohl-Hähnchen-Curry
45min