Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.2 g
- Sodyum
- 962 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Chili con Chorizo
30min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Kokossuppe mit Pak Choi
25min
Enchilada-Suppe mit Hähnchen und Tortilla-Chips
30min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Lachs-Curry
25min
Cashew-Hähnchen
40min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30min